Blog Pro Poker – Mengapa Anda Perlu Mempunyai Satu

poker

Sekiranya anda seperti banyak pemain poker yang bercita-cita tinggi, anda mungkin mempunyai beberapa objektif jangka panjang. Sama ada menjana wang berjuta-juta, tinggal di Vegas, dan bermain di kejohanan terbesar di dunia atau lebih sederhana, seperti dapat menjana pendapatan tetap ketika tinggal di rumah bersama keluarga. Terlepas dari tujuan anda, kemungkinan rancangan anda tidak bermain di meja 12 jam sehari, setiap hari. Kaedah terbaik untuk menjadi lebih terlibat dalam industri, membantu membina reputasi anda dan mempunyai sumber pendapatan lain adalah dengan menjalankan dan menguruskan blog pro poker.

Adalah penting sebagai pemain poker untuk terus mengikuti perkembangan industri ini  . Banyak laman DOWNLOAD APK XE88 web poker dan kasino mengadakan pelbagai jenis promosi yang boleh anda manfaatkan sekiranya saluran komunikasi terbuka. Kelebihan membuat blog adalah bahawa laman web ini sering menghubungi anda untuk mengiklankan promosi ini, atau bahkan memberi anda faedah istimewa untuk menyebutnya. Tidak jarang laman poker memberi anda kemasukan percuma dalam kejohanan jika anda menulis blog mengenai satelit khas yang mereka pegang. Ini juga membuka peluang untuk bertemu dan berinteraksi dengan beberapa nama besar dalam poker. Faktanya adalah pasaran blog poker tidak begitu tepu seperti pasaran blog lain. Ini memberikan peluang kepada penulis dan pemain yang layak untuk menjadi suara yang berwibawa untuk industri poker.

Ini menimbulkan titik penting tentang membina reputasi. Sukar, walaupun sebagai pemenang dalam talian yang mantap, dapat mengenali nama anda. Pernahkah anda perhatikan bahawa banyak pemain poker profesional yang anda lihat di TV sebenarnya tidak begitu bagus? Berapa banyak pemain dalam talian yang anda ketahui yang akan menghancurkan Phil Hellmuth dalam permainan tunai pendahuluan? Mungkin sebilangan besar. Berapa ramai orang yang anda kenal yang sebenarnya mengenali siapa Phil Hellmuth? Mungkin lebih banyak lagi. Phil Hellmuth bukan nama besar kerana masa kinikemahiran poker – namanya bernilai wang. Joe Sebok, seorang pemain poker yang hebat, dibuat hebat dengan membangun reputasinya di laman web, PokerRoad.com, bukan dengan keterampilannya yang luar biasa (seperti mungkin lebih baik daripada Phil Hellmuth!) Dengan blog pro poker, peluang anda untuk membina reputasi ini akan menyokong anda dalam meningkatkan peringkat dalam industri poker.

Anda kemungkinan besar pernah mendengar istilah, “sisa pendapatan”, yang bermaksud mempunyai aliran pendapatan, mungkin sekunder, yang terkumpul dengan sedikit masa atau usaha yang diperlukan. Blog pro poker anda, dari masa ke masa, boleh menjadi salah satu sumber tersebut. Dengan menawarkan tawaran pembaca untuk rakeback, anda dapat memperoleh peratusan kecil dari semua pendapatan yang mereka hasilkan untuk laman web itu, sambil tetap memberikan mereka tawaran rakeback yang baik. Situasi ini adalah menang / menang / menang untuk pemain, blogger pro poker dan laman poker. Bagi pemain yang biasa dengan teori permainan – ini tidak perlu difikirkan.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *